top of page

WARMTEPOMPEN

Estia-categorie.png

Om de toename van CO2 en andere schadelijke broeikasgassen in onze atmosfeer tegen te gaan, zullen milieuvriendelijke verwarmingssystemen meer en meer traditionele, vervuilende systemen moeten gaan vervangen. De Estia warmte pompsystemen van TOSHIBA zijn zo’n schone oplossing. Estia zorgt op energiezuinige wijze voor maximaal comfort op het gebied van verwarming, warm water en koeling.

Schone technologie

Estia lucht-water warmtepompen van TOSHIBA zijn energiezuinige toepassingen voor ruimteverwarming, warm tapwater en koeling. Deze warmtepompen maken gebruik van de alom beschikbare buitenlucht als belangrijkste energiebron. Daardoor zijn ze de ideale oplossing om op een milieuvriendelijke manier een gebouw te verwarmen en van warm water te voorzien. In vergelijking met systemen op gas, olie en elektriciteit werkt een lucht-water warmtepomp ook nog eens bijzonder efficiënt waardoor de verbruikskosten laag zijn.

 

Totaalsysteem

TOSHIBA Estia is een totaalsysteem waarmee warm water gemaakt wordt voor ruimteverwarming en warm tapwater. De verwarmingsfunctie is stabiel, ook bij een zeer lage buitentemperatuur. Ook de levering van aangenaam warm water blijft onder koude omstandigheden gegarandeerd. Bovendien is het systeem in staat om ook in de zomermaanden middels de koelfunctie een comfortabel binnenklimaat te realiseren. Zo biedt Estia gedurende het hele jaar comfort en gemak!

Subsidie

Zowel ondernemers als particulieren kunnen gebruik maken van diverse subisidiergelingen die de keuze voor energiezuinige warmtepomptechniek aantrekkelijk maken. De energie-investeringsaftrek - EIA - specifiek voor ondernemers en de Investeringssubsidie Duurzame Energie – ISDE –  die zowel door ondernemers als particulieren benut kan worden. Vanzelfsprekend zijn er diverse voorwaarden waaraan voldaan dient te worden. 

Lees meer...

 

bottom of page