top of page
wandmodelplasma.png

WANDMODEL MET PLASMAFILTER

De Daiseikai is het vlaggenschip van het TOSHIBA wandmodellen assortiment. Hij maakt zijn naam als zeer energiezuinig model niet alleen waar met het hoogst haalbare energielabel, maar beschikt daarnaast ook nog eens over extra functies die het energieverbruik nog verder terug kunnen dringen.

 

Echter, energiebesparing is niet het enige waarmee de Daiseikai hoge ogen gooit, op uiterlijk scoort deze alleskunner ook hoog. Met zijn strakke lijnen, afgeronde hoeken en discrete details zoals de geïntegreerde (dimbare) led-verlichting heeft hij een stijlvol voorkomen dat niet snel zal vervelen. En dankzij de zeer stille werking, met een minimale geluidsproductie van slechts 19 dBA*, zal de Daiseikai niet storen!

Frisse lucht = schone lucht

 

Een optimaal binnenklimaat wordt niet alleen bepaald door de juiste temperatuur; daar komt meer bij kijken. Zoals een goede luchtkwaliteit. Het wandmodel Daiseikai beschikt over een hoogwaardig plasma filtersysteem met een zogenaamde ionisator. De ionisator zorgt ervoor dat zelfs de allerkleinste deeltjes in de lucht opgevangen worden door het filter. De lucht die uitgeblazen wordt is zuiver, ontdaan van vocht en vieze geurtjes.

 

RAS-PKVPG-plasmafilter.jpg
bottom of page