top of page

WANDMODELLEN

111.png

Het wandmodel RAS-BKVG, ofwel de Mirai, is met zijn strakke lijnen en geraffineerde details een waar topmodel. Maar goede looks alleen zijn natuurlijk niet genoeg om op topniveau te kunnen presteren, dat zit ook van binnen.

 

Zoals alle TOSHIBA airconditioners is ook de Mirai uitgerust met de nieuwste hoogwaardige technische snufjes om te zorgen voor een optimaal binnenklimaat. Dat doet de Mirai op zeer energiezuinige wijze; alle modellen beschikken dan ook over het riante energielabel A+ voor zowel koelen als verwarmen.

 

De relatief lage investering en de eenvoudige installatie zorgen ervoor dat een energiezuinige warmtepomp binnen handbereik ligt.

 

De ingenieurs van TOSHIBA zijn altijd bezig om elk TOSHIBA-product te verbeteren. Zowel wat prestaties betreft als het vergroten van de energie-efficiëntie. De SHORAI is dan ook een wandmodel waarmee het binnenklimaat in huis of in de klein-zakelijke toepassing optimaal geregeld kan worden.

 

Naast een strakke vormgeving is de SHORAI een buitengewoon zuinige en onderhoudsvriendelijke airconditioner die beschikbaar is in diverse vermogensklassen. Voor praktisch elke ruimte in huis is een passend model, echter hoe groot het vermogen ook moet zijn, de SHORAI blijft in elke klasse bescheiden afmetingen behouden. Standaard wordt de SHORAI geleverd met een gebruiksvriendelijke infrarood bediening.

 

Optioneel kan voor een iets uitgebreidere infrarood bediening gekozen worden met weektimer. Bediening middels wifi is tevens mogelijk evenals het bedraad aansluiten van de infrarood bediening. De zero-power standby functie zorgt ervoor dat dit model daadwerkelijk geen energie verbruikt indien de airconditioner niet gebruikt wordt.
 

De KRTP is een echte duizendpoot. Met dubbele uitblaaslamellen, die zowel in verticale als horizontale richting kunnen worden gestuurd, zorgt hij voor de perfecte temperatuur in de ruimte.

 

Maar een optimaal klimaat is niet alleen de juiste temperatuur, daar komt meer bij kijken. En dus ontvochtigt de KRTP de lucht en filtert ook de vervuilende deeltjes weg met behulp van geavanceerde filtersystemen. De RAV-KRTP zorgt het hele jaar door voor het juiste klimaat, hij kan namelijk ook uitstekend verwarmen!

 

Dit model kan niet alleen prima thuis toegepast worden maar leent zich juist ook uitstekend voor de zakelijke toepassing.  Of dat nu een horeca-gelegenheid is, een kantoor of een serverruimte; de KRTP past zich aan elke situatie aan.

bottom of page