top of page

CASSETTEMODELLEN

RAV-UT-binnen01.jpg

De RAV-MUT is ontworpen voor systeemplafonds met een rastermaat van 60 bij 60 centimeter. Leidingen blijven uit het zicht en alleen een plat rooster is zichtbaar.

 

Omdat de totale inbouwhoogte slechts 270 millimeter is, kunnen we de airconditioning makkelijk installeren. Het model is uitgerust met de Digital Inverter Techniek.

 

Zo bent u verzekerd van een geleidelijke opstart van het systeem en een blijvend, perfect klimaat.

De TOSHIBA RAV-UT heeft een strak en tijdloos uiterlijk dat past in elk interieur. Idealiter is de plaatsing centraal in de ruimte zodat de lucht via de vier zijden evenredig over het vertrek verdeeld wordt.

 

Door het gebruik van een vijf-standen ventilator en individueel instelbare en regelbare lamellen zorgt de Smart Cassette voor een zeer laag geluidsniveau bij een altijd optimale luchtverdeling. Het aantal uitstroomrichtingen kan worden beperkt tot drie of twee waardoor de flexibiliteit van plaatsing van de Smart Cassette toeneemt.


Juist de combinatie met het Super Digital Inverter buitendeel en de RBC-AMS55E bediening geeft het Smart Cassettemodel RAV-UT zeer bijzondere eigenschappen.

 

bottom of page