Daar krijgt u het warm van

Argion Airconditioning uit Ede laat u niet in de kou staan

Blaast u wolkjes in huis wanneer de temperaturen onder het vriespunt komen? Heeft u vaak koude handen wanneer u zit te typen op kantoor? Een goed klimaatsysteem vraagt niet alleen om verkoeling in de zomer, maar ook om verwarming in de winter. Met de warmtepompen van Argion Airconditioning laat u het kwik weer stijgen. 

STEK-installateur; stek; warmtepomp airco; huisairco; airco in huis; airco huis; Argion airconditioning; airco stuk; airco kapot; voordeel airco; airco zuinig; warmtepomp merken; warmtepompen; warmtepomp; Estia; verwarming; energie zuining; koeling; slaapkamerkoeling; woonhuiskoeling; kantoorkoeling; bedrijfkoeling; serverkoeling; serverruimtekoeling; computerkoeling; computer koeling; koude lucht; splitairco; split-airco; airco reparatie; vrf systeem; multi-split; multiairco; aircoservice; storing airconditioning; airconditioner; toshiba; daikin; fujitsu; mitsubishi; panasonic; koelsysteem; comfort koeling; winkel koeling; goed airco; goede airconditioner; kwalatieit airco;

Estia warmtepompen

> Estia

De Estía Powerful lucht-water warmtepomp is een ‘alles-in-een-systeem’ dat ontwikkeld is als centraal verwarmingssysteem en daarnaast voorziet in huishoudelijk warm tapwater. Als extra voordeel kan airconditioning (koeling) eenvoudig geïntegreerd worden. Met lucht als energiebron wordt niet alleen de CO2 uitstoot aanzienlijk verminderd maar kan tevens fiks bespaard worden op de stookkosten.

Het Estía Powerful systeem leent zich uitstekend voor zogenaamde monovalente toepassing. Dat wil zeggen dat een gasaansluiting niet meer nodig is omdat het systeem de gehele verwarmings- en warmwaterbehoefte voor zijn rekening kan nemen. Zelfs bij een buitentemperatuur van -5°C wordt een watertemperatuur van 60°C nog steeds gegarandeerd. Het buitendeel heeft een zeer nauwkeurige temperatuursensor die zelfs corrigeert als er direct zonlicht op de unit valt waardoor de temperatuur van de verwarming en het geleverde warme water stabiel blijft.

  • De Estía Powerful kan worden ingezet bij nieuwbouw maar kan in bestaande situaties ook als vervanging van, of aanvulling op bestaande systemen toegepast worden. Zo kan efficiënter en milieuvriendelijker in de verwarmings- en warm waterbehoefte worden voorzien.
  • De afstandsbediening, met uitgebreide weektimer, is eenvoudig in gebruik.
  • Huishoudelijk warmwatervoorziening tot 75ºC met ingebouwde anti legionella schakeling.
  • Standaard geschikt voor koeling.
  • Uitgebreide functies zijn beschikbaar zoals silent modus en buitentemperatuur afhankelijke regeling van de watertemperatuur.
  • De terugverdientijd van een Estía warmtepomp is minder dan 5 jaar.
  • Installatie zonder hak-, breek- en graafwerk. Flexibel systeem voor vrijheid in plaatsing en discrete afwerking.
  • Verwarming tot -25°C buitentemperatuur. 
  • Om te voorkomen dat zich op het buitendeel ijsvorming ontwikkeld is de bodemplaat voorzien van een verwarmer. 

Ik wil besparen op stookkosten

STEK-installateur; warmtepomp airco; huisairco; airco in huis; airco huis; Argion airconditioning; airco stuk; airco kapot; voordeel airco; airco zuinig; warmtepomp merken; warmtepompen; warmtepomp